Facebook Oglašavanje

Facebook je Vam pruža jedinstvenu mogućnost da Vaš Brand bude u konstantnoj interakciji i komunikaciji sa ciljanom skupinom za vaše proizvode i usluge te da sa lakoćom prenesete svoje Brand poruke i važne informacije relativno jeftino.

Mi Vam pomažemo upravljati Vašom Facebook stranicom i Facebook oglasima na pravilan i efikasan način kako bi vam pomogli izgraditi uspješan Brand i ostvariti prodaju.

Facebook oglašavanje može biti uspješan dio Vaše digitalne strategije i marketing miksa kako bi promovirali svoj Brand i proizvode, povećali promet na svojim web stranicama i ostvarili dodatnu prodaju.

Kreiramo uspješne Facebook marketing kampanje i ubojite Facebook oglase koji Vam pomažu ostvariti uspješnu komunikaciju sa Vašim kupcima te potaknuti dodatnu prodaju.

Osnovni paket

KM
190
mjesečno
 • 2 Facebook oglasa
 • Podrška 24 sata
 • Detaljno izvješće
 • Može se odkazati u bilo kojem trenutku 

Premium paket

KM
370
mjesečno
 • 4 Facebook oglasa
 • Podrška 24 sata
 • Detaljno izvješće
 • Može se odkazati u bilo kojem trenutku 

Premium paket

KM
700
mjesečno
 • 8 Facebook oglasa
 • Podrška 24 sata
 • Detaljno izvješće
 • Može se odkazati u bilo kojem trenutku 
Facebook Oglašavanje

Broj korisnika Facebooka u konstantnom je porastu pa tako danas iznosi više od 2,5 milijarde. Ova informacija je preuzeta iz Mark Zuckerbergovog statusa.  Ova činjenica posebno ide na ruku poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama koje jednostavno, relativno ekonomično i brzo pronalaze nove klijente ulažući u Facebook oglašavanje. Većina generacije Y (rođeni između 1980. i 2000. godine) i generacije Z (rođeni poslije 2000., praktički se rađaju s mobitelom u rukama) posjeduje profile na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Gdje se sve možete oglašavati na Facebooku – Vrste Facebook Oglasa
Desktop News Feed Oglasi
Oglas sa slikom veličine 1200 x 628 koji se prikazuje korisnicima na Facebook Newsfeed stranici zajedno sa ostalim novostima i objavama.
Mobile News Feed Oglasi
Oglas sa slikom veličine 560 x 292 koji se prikazuje korisnicima mobilnih uređaja na Facebook Newsfeed stranici zajedno sa ostalim objavama.
Sidebar News Feed Oglasi
Maleni oglasi veličine 254×143 koji se prikazuju na desnoj strani Facebook stranica korisnicima koji se nalaze na dektop i laptop računalima.
Video Oglasi
Facebook Video oglasi mogu se prikazivati na Desktop Newsfeed, Mobile Newefeed ili na Sidebarfeed unutar Facebooka. Kako bi bili što uspješniji potreban Vam je kvalitetan video sadržaj
Mobile News Feed Oglasi
Svoje Facebook oglase možete također prikazivati i na Instagramu u Newsfeed-u i tako proširiti doseg i ciljanu publiku. Instagram podržava slikovne, video i carousel oglase.
Facebook Canvas Oglasi
Facebook Canvas oglasi omogućavaju vam da predstavite svoj Brand na sasvim novi način. Canvas oglasi mogu kombinirati sve ostale tipove oglasa u jedan.
Šta klijenti kažu o nama

Klijenti Friend Colors-a i naši rezultati najbolji su dokaz da naše metodologije funkcioniraju. Ali dobili smo i brojne nagrade i pohvale od medija i naših klijenata.

Kontaktirajte nas

error: Strogo zabranjeno kopiranje i korštenje sadržaja web stranice!