Internet stranica

Internet stranica je temelj vaše online promocije. To je mjesto na koje ćete dovoditi vaše potencijalne kupce, te ih ubjediti da kupe vaš produkt ili uslugu. Ukoliko ona nije dobro napravljena, vaši potencijalni kupci će otići sa vaše web stranice. Upravo zbog ovoga je toliko bitno fokusirati se na dobar razvoj internet stranice, koja će biti brza, funkcionisati bez ikakvih problema i na dobar način prikazati korisniku sve što on treba znati kako bi kupio vaš produkt ili uslugu. Naš tim ima godine iskustva i niz dokazanih rezultata našeg rada i mi ćemo vam pomoći da iskoristite internet za promociju vašeg biznisa na našim prostorima. Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju u vezi vaše buduće web stranice.

Rad sa jedinstvenom Agencijom

Friend Colors pokušava da svojim klijentima pruži maksimalnu podršku kako za vrijeme trajanja izrade web stranice tako i nakon primopredaje projekta.
Naši klijenti su nama na prvom mjestu i nama je to jako bitan segment stoga se trudimo da budemo dostupni putem emaila tokom 24 sata dnevno.

100+
Zadovoljnih klijenata
120+
Završenih projekata
Web dizajn
100%
Wordpress
100%
Baze podataka
100%
Marketing
95%
HTML CSS
90%
Šta klijenti kažu o nama

Klijenti Friend Colors-a i naši rezultati najbolji su dokaz da naše metodologije funkcioniraju. Ali dobili smo i brojne nagrade i pohvale od medija i naših klijenata.

Kontaktirajte nas

error: Strogo zabranjeno kopiranje i korštenje sadržaja web stranice!